Scientist in a hazmat suit working in a laboratory

Werken bij MSD Nederland
Boxmeer, Nederland

Boxmeer - Wim de Körverstraat 35 Onderzoek en ontwikkeling  
​​​​​​​

In het Biosciences Center Boxmeer wordt onderzoek gedaan naar nieuwe geneesmiddelen voor dieren. Ook worden deze geneesmiddelen hier verder ontwikkeld tot een medicijn dat door dierenartsen kan worden voorgeschreven. Een van de doelstellingen van het Biosciences Center is het verhogen van de productiecapaciteit van veterinaire vaccins en gelijktijdig blijven voldoen aan de strengste kwaliteits- en milieueisen.
img1
img1

Boxmeer - Wim de Körverstraat 35 Production

Ook wordt er in Boxmeer gewerkt aan de productie van vaccins en geneesmiddelen voor dieren. We produceren er onder meer vaccins ter preventie van bacteriële, parasitaire en virale infecties, bij zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren.

De Bilt - Ambachtstraat 4

De locatie in De Bilt houdt zich bezig met de productie van antigenen en vaccins. Deze antigenen gaan als halffabrikaten naar Boxmeer en andere sites voor verdere verwerking. De site is gespecialiseerd in onder meer vaccins voor pluimvee.
img1

Volg ons op Social

Beware of hiring scams. Review our Applicant Notice.

This careers website is intended for Residents of Europe, Middle East, Africa, Latin America & Asia Pacific. Residents in the United States, Canada & Puerto Rico, please visit this Careers website. Information on this site is for the purpose of presenting career opportunities at our organisation and give our audience a view of our culture, diversity and growth opportunities. Our Company is an equal opportunity employer, proudly embracing diversity in all of its manifestations.