Wetenschapper in een hazmat [gevaarlijke stoffen]-pak die in een laboratorium werkt

Werken bij MSD Nederland

Als levensreddende uitvindingen doen - je werk is

Stel je eens voor dat je iedere ochtend opstaat voor een baan die net zo belangrijk is als het redden en verbeteren van levens over de hele wereld. Bij ons krijg je die mogelijkheid. Je kunt je empathie, creativiteit, digitale skills of jouw wetenschappelijk meesterbrein aan het werk zetten. Dit doe je samen met een groep van verscheidene collega’s die als gezamelijk doel hebben om hoop te geven aan talloze mensen die knokken tegen enkele van de meest uitdagende ziekten van onze tijd. Ons team ontwikkelt voortdurend, dus behoor jij tussen de knappe koppen, kom ons team dan versterken en help ons mee een nog sterkere impact te maken.

Als vooraanstaand biofarmaceutisch bedrijf richten wij ons op het ontwikkelen van innovatieve producten, die miljoenen levens kunnen redden en verbeteren.

We zijn één bedrijf, maar we opereren onder twee verschillende corporate merknamen. Merck & Co., Inc., Rahway, New Jersey, VS staat bekend als “Merck” in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We staan bekend als “MSD” in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific.

Onze organisatie in getallen​​​​​​​

74k
Aantal werknemers
$13.6B
Investering in onderzoek en ontwikkeling in 2020
$3.1B
Maatschappelijke betrokkenheid

Werk samen met mensen die levensreddende uitvindingen doen, impact maken en inspireren – elke dag

Er zijn tal van mogelijkheden voor persoonlijke groei en je carrière.
static img alt text
Paul Ruivenkamp
Automation Engineer, MSD
Wat we doen is belangrijk en heeft impact.

Juul Haest
Value Chain Lead

Volg ons op Social

Pas op voor frauduleuze zaken bij het wervingsproces. Bekijk ons privacybeleid voor sollicitanten.

Deze carrièresite is bedoeld voor inwoners van Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika & Azië-Stille Oceaan. Inwoners in de Verenigde Staten, Canada & Puerto Rico, bezoek deze carrièresite. Informatie op deze website is bedoeld om carrièremogelijkheden binnen onze organisatie kenbaar te maken en om het publiek een beeld te geven van onze cultuur, diversiteit en groeimogelijkheden. Ons bedrijf is een werkgever die gelijke kansen biedt en met trots diversiteit omarmt in al haar uitingen.